VOOR HET BESTELLEN VAN KAARTEN

1. KAART KIEZEN
Kijk in één van onze collecties en kies een mooi kaartje uit.
Weet je bij het kiezen van een geboortekaartje nog niet wat het geslacht van de baby is. Dan kun je zowel een jongens- als een meisjeskaartje uitkiezen. Er worden 2 kaartjes drukklaar gemaakt. Als je kindje geboren is kies je definitief voor 1 geboortekaartje. De andere komt te vervallen.
Je kunt ook kiezen voor een geboortekaartje op maat / trouwkaart op maat, wij gaan dan aan de slag met een nieuw ontwerp, speciaal voor jullie!

2. AANPASSINGEN
Wil je een aanpassing op een bestaand (collectie)kaartje? Je kunt denken aan het wijzigen van kleuren, een ander lettertype, iets toevoegen of juist weglaten. Wat je maar wilt, alles is mogelijk! Er zijn 3 correctierondes. Kies voor deze optie tijdens het bestellen van je collectiekaart.
Wil je een ontwerp buiten onze collectie, helemaal naar je wensen en ideeën? Kies dan voor de optie 'kaart op maat'. Bij deze optie gaan we aan de slag nadat je je wensen hebt aangegeven met het ontwerp. Wij passen het kaartje dan net zo lang aan totdat je tevreden bent over het ontwerp.

3. BESTELLEN
Kies (en koop) je kaart of de optie ontwerp-op-maat, dit is gelijk een opdrachtbevesting. Na dit akkoord nemen we contact met je op.
Als je hebt gekozen voor een geboortekaartje op maat / trouwkaart op maat vragen we je wat meer informatie. Met die informatie hebben we een uitgangspunt voor het maken van een eerste ontwerp en gaan we voor je aan de slag.
Zo krijg je het beste beeld van het voorbeeld met jullie gegevens in het kaartje verwerkt.
Uiteraard zal Bar creatief deze informatie nooit aan derden verstrekken.

4. PDF-PROEF
Je ontvangt van ons een digitale proef van de kaart, met je gegevens per email. Als je bij een collectiekaart voor de optie 'aanpassing op deze kaart' hebt gekozen, passen wij ook het ontwerp aan naar je wensen. Bij deze optie heb je max. 3 correctierondes voor aanpassingen op het ontwerp.
Als je hebt gekozen voor een kaart op maat kun je onbeperkt gebruik maken van correctierondes en passen wij de kaart net zolang aan totdat hij helemaal naar wens is.

5. PAPIEREN PROEFKAART
Optioneel kun je kiezen voor een papieren proefkaart. Je kunt dan het uiteindelijke resultaat al zien op een papiersoort naar keuze.
Bij de optie geboortekaartje op maat / trouwkaart op maat zit een papieren proef al bij de prijs inbegrepen.

6. AKKOORD
Als het kaartje helemaal naar wens is stuur je ons per e-mail een definitief akkoord. Vanaf nu is alle tekst en de layout voor eigen verantwoordelijkheid, kijk het daarom altijd goed door.
Bij een geboortekaartje krijg je van Studio Cran nog een e-mail met daarin alle belangrijke informatie over hoe te handelen als de baby is geboren en je de geboortekaartjes wilt laten maken.
Bij een trouwkaart kunnen we de kaartjes al gelijk laten afdrukken.

7. BETALING
Bij een geboortekaartje op maat / trouwkaart op maat heb je de ontwerpkosten al betaald. Je krijgt van ons een factuur achteraf van de overige kosten.
Bij een collectiekaart heb je meestal de gehele bestelling al betaald. Als je later nog hebt gekozen voor extra opties krijg je ook een factuur achteraf.

8. ENVELOPPEN
Het is erg handig om de enveloppen alvast te schrijven.
Deze kunnen worden in Lekkerkerk of verzonden worden per pakketpost van PostNL. (in dat geval rekenen wij hiervoor verzendkosten)

9. GEBOORTEKAARTJE - BABY(S) GEBOREN
Bij een geboortekaartje geef je na de geboorte van de baby, de gegevens die op het kaartje moeten komen te staan (naam, datum, tijd, gewicht en lengte) door via een whatsapp of sms-bericht aan 06-103 898 32. Kijk goed na of die informatie klopt, Studio Cran neemt deze letterlijk over. Jullie krijgen een bevestiging terug via sms of whatsapp dat wij de gegevens hebben ontvangen.

10. LEVERING
Wij zetten de bestelling in gang en laten je wederom per sms/app weten als de kaarten klaar zijn.
We zullen ze dan naar je verzenden via Post NL of ze kunnen op afspraak worden opgehaald in Lekkerkerk.
Het drukken van (trouw-geboorte)kaarten duurt 1-5 werkdagen, afhankelijk van de bewerking en extra opties.

© 2017 - 2023 Studio Cran | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel