Geboortekaartje Olivia

Artikel 1 van 4

En toen mocht ik aan de slag voor mijn eigen lieve baby.. Klinkt hartstikke leuk en dat is het ook!
Maar ook zó moeilijk want waar kies je voor? Ik vind verschillende stijlen mooi.
Ik heb gekozen voor een vaantje. Vaantjes maakte ik al eerder maar deze breidde ik uit met een echt houten stokje en schattig kwastje. De kleuren roze, okergeel, roestbruin vormen het kleurenpallet.
Een regenboogje op de voorzijde die perfect past bij de tekst op de achterzijde (De eerste 2 regels uit het lied 'Ik zal er zijn' van Sela). Geweldig om dit kaartje te signeren als mama van dit lieve meisje.

4 mei 2020 was de uitgerekende datum. En hoewel wij de hele zwangerschap zeiden dat 5 mei wel een feestelijkere dag zou zijn, besloot ons meisje toch dat die uitgerekende datum de beste dag was! Dus toen alle vlaggen halfstok hingen (want ja, dat mocht dit jaar de hele dag).. werd hier thuis dat prachtige wondertje geboren. Wat een geweldige ervaring weer en zo ontzettend blij dat het goed mocht en mag gaan! Van tevoren dacht ik soms dat alles minder leuk zou zijn in deze tijd van het corona-virus. In werkelijkheid viel het alles mee. Juist een fantastisch cadeau in deze wat donkere tijd. Daarom zette ik op de sluitsticker: 'prachtig nieuws'. 
We verstuurden de kaartjes in een kraftenvelop met een bijpassende adressticker.

Formaat: 12x18 cm, vaantje
Papier: wit mat 300 grams
Kleur: wit, okergeel, roestbruin, kraft, roze
Extra producten: touwtje, houten kraaltjes, houten stokje, kwastje

Extra artikelen:
Sluitstickers
Adresstickers
Geboorteslinger
Geboortevlag
Traktatiestickers
Traktatieprikkers

© 2017 - 2024 Studio Cran | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel